۷ پاسخ

عزیزم شما سعی کن برای زردی بیشتر خودت خنکی بخوری ترنجبین وشیر خشت هم خودت بخور وبه بچت خواستی بدی روزی یک مرتبه چون سردیش میکنه هم اسهال میگیره هم دلدرد

عزیزم اگه زیاد بدی بچه رو بیهوش میکنه

من روزی‌یه قطره چکون کامل میدادم غروبا البته من‌برای خواب دخترم میدادم زردی نداشت
خودمم یه لیوان همون موقع میخوردم

روزی یک مرتبه بده اونم خیلی کم چون ترنجبین زیادم بچه رو اسهال میکنه

یکبار در روزکافیه...چون زیادازحد باعث میشه که بچه اسهال بشه

چند ساعتی نده چون قطره نیس خود ترنجبین خالص گرفتی از عطاری مثل من منم بلد نبودم مادرشوهرم یادم داد اندازه یه نخود توی تهه فنجون اب جوشیده داغ حل کن از صافی رد کن وقتی ولرم شد اندازه دوتا قاشق بهش بده شیرخشت هم همینجوره دستورش،میتونی تا سه شب ترنجبین بدی یا یه شب درمیون یبار شیرخشت یبار ترنجبین

قطرشو میخای بدی؟؟