۶ پاسخ

سلام اگه حتی یه قطره هم خون بوده ب نظرمن نزدیکی نکنید

سعی کنید خیلی اروم نزدیکی داشته باشین

بنظرم نداشته باشید تا آخر بارداری
زیاد خوب نیست

استراحت کن شاید نوع نزدیکی تون طوری بوده که باعث اومدن خون شده یکم رعایت کن دو ماه بیشتر نمونده که

منم دقیقا تو هفته ۲۸همینجور شدم خیلی ترسیدم بهم گفتن بخاطر تحریک شدن هست و چیز مهمی نیس من خداروشکر دیگه خونی ندیدم به دکترمم نگفتم چیزی...حالا شما اگه خدایی نکرده دوباره خون دیدی به دکترت بگو

اره مهم باید نزدیک کم کن استراحت کن تا میتونی فعلا نزدیکی نکن چون خطر ناک برای منم پیش اومده بود