۱۱ پاسخ

طاعات و عباداتتون قبول.سرافطار مارو هم از دعای خودت بی نصیب نکن.
ولی نی نی ک هرچی بخواد از بدن شما تامین میکنه ولی بدن خودت اصولا کم میاره عزیز دلم.شما زمانی میتونی بچه سالم رو در درونت پرورش بدی ک بدن خودت سالم باشه.مراقب خودت باش عزیزم.مطمئنا چون تایمی ک میتونی چیزی بخوری کوتاهه شاید نتونی همه اون چیزی ک برای بدنت نیاز هست رو تامین کنی.

عزیزم توسه ماه اول وسه ماه سوم واس خانومای باردارممنوع
توسه ماه دومم دکترامیگن بازم روزه نگیرین امااگ همه چیزهم مادروهم جنین خوب بودمیتونه روزه بگیره ولی ن همه رو
مثلای روزدرمیون یادوروزدرمیون

سلام عزیزم اگه میشه روزه نگیر چون اون بچه ای که تو شکمته هم گرسنه می مونه باز هرجور که صلاحته

وای تورو خدا بچت گناه داره چطوری روزه میگیری

چرا اخه هرچی میگن روزه نباید بگیرین گوش نمیدین؟والا ازبس گفتیم نگیرین خطرناکه بچه و خودتون ضعیف میشین زبونمون مو دراورد

واییی چطوری میتونی عزیزم...اول هم سلامتی مهم تره با این وضعیت کرونا..و بچه تو شکمتون.......من هر دقیقه گشنمه نمیتونم چیزی نخورم...واس همین هم نمیگیریممم

ایوای گلم چطور میگیری دلت به حال اون بچه بسوزه من یکم دیر غذا میخوره حرکتاش کم میشه اینقد واجب نیس که بعد به دنیا اومدنش قضاهاشو بگیر دیگه چرا عذابش میدی گناه داره بخدا

سلام نه خیلی صررداره بچه گناه داره گرسنه میمونه ضعیف میشه .ظلم میکنید درحقش

عزیزم با دکترت مشورت کن روزه برای خانومای باردار خوب نیست چون جنین وقتی گشنش میشه نیاز به غذا داره.بازم با دکترت حتما صحبت کن.

سلام عزیزم. الان هم خیلی ظلم در حق بچه کردین
روزه برای خانم باردار اصلا توصیه نمیشه .

چرا واقعا تو این شرایط روزه میگیرید؟،،بنظر من مهمتر از همه چیز الان سلامت خودتون و فرزندتونه....
روزه رو سالهای دیگه هم میشه گرفت