۶ پاسخ

فرنی . حریره . فرنی با طعم سیب . انواع سوپ پوره میوه پوره سیب زمینی و از این به بعد باید اب جوشیده شده هم به لیست غذاش اضافه بکنی

سلام اول فرنی بعد دوهفته حریره بادوم بعد سه هفته از شروع سوپ

عزبزم هفته اول فرنی هفته دوم فرنی و حریره بادام کمکم سوپ ساده پوره قسمت ابزار همین برنامه گهواره قسمت تغذیه کامل با دستور پخت هست

سلام اول فرنی ارد برنج بده. بعد حریره و سوپ و پوره سیب زمینی و هویج

فرنی با سوپ میتونید بهش بدین میوه هم آب سیب یا هویج موز هم بهتره از ۷ماه به بعد بدین

اول ازفرنی ولعلاب برنج شروع کن عزیزم