۹ پاسخ

اصن بهش چیزی نده بخوره معده اش خدایی نکرده خراب میشه شکموکمرشوباروغن زیتون خوب چرب کن بعد ببرش زیرآب گرم مقعدشوماساژبده بعدچن دقیقه پی پی میکنه

یبوست داره.شکمشو با روغن زیتون چرب کن ودرجهت عقربه های ساعت ماساژ بده.پهلوهاشم بمال.محل خروج مدفوشوباوازلین چرب کن.بعدروغن مالی ورزش دوچرخه بده پاهاشو.اینارووقتی شکمش خالیه وتازه شیرنخورده انجام بده.

بچه که سیر نشه پی پی نمیکنه بچه ای که کامل شیر میخوره سیر میشه پی پی میکنه حرف دکتر هست که برای نوزاد من گعت چون نوزاد منم اوایل سیر نمیشد دل درد داشت دکتر گفت که سیر نمیشه دل درد دارد

منم پسرم شش روز پی پی نکرد شیافت که زدم خ عالی بود زود جواب داد

من دخترم پنج روز دستشویی نکرده بود بردمش دکتر دکتر گفت تا شیش هفت روز بچه طبیعی هست دستشویی نکنه بعد بهش شیاف داد گذاشتم ده مین بعد پیف کرد..اگه نمیترسی روغن زرد در حدی که انگشتت چرب بشه بذار توی دهن بچه تا مک بزنه من این روشم امتحان کردم جواب داده

زور زدنش برای کولیکه نه پی پی. باید درمان‌های کولیک رو انجام بدین

زور زدنش به خاطر کولیکه، اگر دستشویی نکنه تا وقتی بی قراری نمیکنه ایرادی نداره

ترنجبین بهش بده هم ملینه هم خواب اور
احتمالا کولیک یا رفلاکس داره
پدی لاکت هم خیلی خوبه

سلام مامان نازنین اگه توخونه تون کره دارین تودستتون یه ذره یه ذره ذوب کنین بذاربن دهنش دختر منم همین جوری بود سه چهار روز بود پی پی نکرده بود کره ذوب کردم گذاشتم دهنش شکمشو نرم کرد الان خدارو شکر خوب شده