۶ پاسخ

استامینوفن رو سر ساعت بده.پاشویه ش کن حتما خیلی تاثیر داره.پاشو تو آب نکن اصلا.
دستمال ولرم بذار روی پاها و شکمش.روی پیشونی میگن نذارید خطرناکه.یه دفعه افت دما پیدا میکنه بدنش

لباسشو کم کن.زیاد لباس نپوشون بهش..نگران نباش استامینوفن رو ک بموقع بدی مشکلی پیش نمیاد..

پاشویش کن شیافم داشته باش خدایی نکرده شاید احتیاج بشه.. از ۱۲ شب تا ۴ صپ اوجشه. خیلی مراقبش باش حتما بیدار بمون.. زیر بغل و کشاله ران پارچه نمدار بزار

جا واکسنش درد داشت

پاشویه اگه داخلش نمک دریابریزی بهتره دستمال خیس بزارروپیشونی

اره عزیزم یه خورده تب داره پاشویش کن