۵ پاسخ

عزیزم اینکه زیاد شیر میخوره به نظر من طبیعیه چون دختر منم یه بار ۱ ساعت تموم خورد و دوباره میخواس. چون اوایل معدشون کوچیکه و شیرت جون نگرفته سیر نمیشه. تا ۳ ماهگی دختر من تا صبح شیر میخورد و نمیخوابید فک میکردم فقط دختر من اینطوریه. واسش وقت بزار. کامل سیر شه ول میکنه یا میخوابه‌. بهش شیر خشک نده گناه داره شیر خودت چه کم چه زیاد بده بخوره شیر مادر یه چیزه دیگس

سوپرامیل رو بگیر واقعا خوشمزه اس ،موقع گشنگی بگیر تو دهنش مجبور میشه یکی دو میک بزنه بعد که بفهمه شیر میاد خودش میک میزنه هر روز امتحان کن تا یواش یواش یاد بگیره

سلام مامان عزیز چرا این فکرو میکنی که با شیرت سیر نمیشه؟
منم مثل شما بودم بعد از شنیدن حرف های دکترهای مختلف متوجه شدم که اولا با شیرم سیر میشه و دوما وقتی فقط با شیر مادر تغذیه بشه خیلیییییییی کم پیش میاد که مریض بشه
یکم بزرگتر که شد ۴ ماه و رد کرد بهش فرنی بده
ولی شیر خشک بچرو ۳ ساعت سیر نگه میداره ولی شیر مادر ۱ساعت و نیم تا ۲ ساعت نگهش میداره پس طبیعیه

نان و تروویتال خوشمزه هستن

آپتامیل یا نان رو امتحان کن‌.طعم ببلاک خوب نیست