۶ پاسخ

من ب دخترم هربال کیمی میکسچر میدم.از داروی گیاهی گرفتم‌.بعد رو شکمش روغن زیتون یا سیاه دانه میریزم جهت عقربه های ساعت ماساژ میدم.راستی اگه بزارین تو پتو وبه سمت جلو عقب و چپ و راست تکون بدین زود رفع میشه دل دردش

سرخود که نمیشه به بچه دارو بدین؟ ببری د دکتر بهتره، وقتی بچه اذیت میشه،

عزیزم بخاطر نفخشه دقیقا تو دوماهگی تا سه ماهگی اوج پیدا میکنه و باید دورش بگذره کاریش نمیشه کرد
میتونی بهش قطره کولیک ایز بدی
وقتی دل دردش شروع میشه تو بغلت راه ببرش
شکمشو ماساژ بده در طول روز
میتونی بزاریش تو پتو هم تابش بدید اینجوری آروم میشه میخوابه
پسر من با اینا آروم میشد

شاید با گرمیچر خوب نمیشه بهش،پدی لاکت یبده

دختر منم اینجوری بود بعد سه ماهش خوب میشه برا اروم شدنش سشوار روشن کنید صداش به بچه ارامش میده چون شبیه صدای داخل شکم مادره

تو بغلت به شکم بخوابونش و کمرشو یواش ماساژ بده آروم میشه