۶ پاسخ

دوست عزیز اصولا میگن که روز اول هر ۴ ساعت و روز دوم هر ۶ ساعت ،خدا رو شکر که فرزندتون تب نکرده اما خدایی نکرده یه موقع شب شما هم خوابید اون تب کنه ،بهتره که پیشگیری کنید

روزاول که حتمابده ولی روز بعداگه تب نکردنده

اره عزیزم روز اول بده اگه تب نداشت روز دوم نده

سلام عزیزم تب داشته باشه یا نداشته باشه استامینوفن رو باید تا ۲روز بدید .. چون چند نوع بیماری ضعیف رو میگیره با استامینوفن دردش تسکین پیدا میکنه

والا من واسه دو ماهگی تا سه روز دادم تب هم نکرده بود از تب کردنش ترسیدم دادم بهداشت هم گفت تا سه روز بده

تادوروز بله باید مرتب بدید