۶ پاسخ

عزیزم نگران نباش‌.من خودم و داداش و خواهرم هممون وقتی دنیا اومدیم ۲۶۰۰اینا بودیم هیچکدوم ۳نبودیم.بچه های خواهرم هم همینطور بودن.اما حالا تا زمان زایمانت خامه و آجیل و ماکارونی اینا بخور.ایشالا سلامت باشه⁦☺️⁩

عزیزم گوشت کبابی زیاد بخور دلستر بیش از حد بخور ماه آخر چون اینا وزنش زیاد میکنه نگران نباش آجیل هم خوبه اونم بخور

سلام گلم من رفتم سونو وزنش ۲۹۰۰ بود دکتر گفت تا زمان دنیا اومدنش وزنشون بالاتر میره شما هم آجیل و گوشت و سبزیجات زیاد مصرف کن سریع وزن میگیره نینی

منم هفته ۳۵ با وزن ۲۳۰۰ به دنیا اومد هفته ۳۹ شد ۲۴۰۰ با همین ۲۴۰۰ به دنیا اومد مشکلی هم نداشت الان دو هفته ای هفتصد گرم اضاف کرد..البته من خدایش اشتهای غذا نداشتم

منم دیروز سونو بودم وزن بچم ٢و ٣٠٠ بود.بهم گفت کمه وزنش نسبت به سنش😕😭

عزیزم وزن بچتون‌ موقع بدنیااومدن چقدر شد،و چند هفته بدنیااومد؟