۸ پاسخ

چرا ب پسر شیر مادر دادین ب دختر شیر خشک از الان فرق میزارینا بین بچه ها واقعا گناهه اقده ای میشن مامان منم همش ببین منوداداشم فرق میزاره اونو بیشتر دوست داره تبعیض خوب نیس

دیگه کم کم بش نده اون نی نی تو شکمت ضعیف میشه وای چسخت

چقدر سخت من دخترم 15ماهه الان بازدارم میخوام سقط کنم نمیشه نگه داشت.خدا کمکتون کنه

بسلامتی پی چرا اسم یه پسر نوشتی

مبارکه فک کنم تا ۵ناهگی میتونی بدی

ان شالله آروم و خوش قدم باشه
ببخشید میپرسم، کسی رو داری کمکت باشه؟ دوقلو با بارداری نزدیک فکر کنم سختت بشه

تا حدود ۲۸ هفته میتونی شیر بدی

به نظرم زودتر بگیرش دختر منم رفلاکس داره شیشه هم‌نمیگیره یک سالگیش دکتر گفت بگیرش الان در تلاش گرفتنم هنوز . خودت ضعیف میشی اینجوری هم حامله ای هم شیر میدی