۵ پاسخ

یه لیوان بخورپشت سرهم نه

🔻⁣رژیم غذایی ضد کولیک برای مادران شیرده

🔹در زیر لیستی از غذاها برای جلوگیری از عدم ابتلای کودک به کولیک ذکر شده است. به جای قطع مصرف همه موارد زیر، سعی کنید یک گروه را مصرف نکنید و ببینید تغییری در وضعیت کودک مشاهده می کنید یا خیر.

1- مواد غذایی و نوشیدنی های حاوی کافئین
قهوه، چای و نوشابه.

2-سبزیجات
که ممکن است باعث ایجاد گاز شوند، مانند کلم بروکلی، گل کلم، کلم، کاهو، خیار، سیر، تره و تربچه، پیاز خام و گوجه فرنگی

3- میوه ها
که حاوی مقادیر زیادی اسید سیتریک هستند مانند پرتقال و آب لیمو، آناناس و انواع توت ها، گیلاس، هندوانه و خربزه، انبه، انگور، گلابی، موز و سیب.

سایر مواد
غذاهای تند، شکلات، زرشک، پسته خام و تخم مرغ.

نه فکر میکنم سیب گرمم هست

نه برا شیرت خیلی خوبه

نه من نشنیدم سیب بد باشه براکولیک چون پسرمم کولیک داره