۸ پاسخ

سلام عزیزم اگر وزنش به دوبرابر وزن تولدش رسیده و با کمک شما می تونه بشینه شروع کن. فقط هفته اول لعاب برنج هفته دوم فرنی هفته سوم حریره بادوم و هفته چهارم سوپ مرغ و از هفته پنجم می تونی سوپ گوشت هم بدی.

سلام از کجا میدونین سیرنمیشه وقتی نق نمیزنه و ارومه ک سیرشده معمولا میگن ۶ ماه شروع کنیم

كم كم شروع كن

سلام من تقریبا از ۵ ماه و ۱۰ روزگی شروع کردم چون ریفلاکس داشت با پوره سیب زمینی و هویج
از ۶ ماهم دیگه سوپ

شیر خودتون رو قوی کنید بعد اگه‌کمبود وزن نداره و پوشکش رو خوب کثیف میکنه بدونید که‌حستون اشتباهه اگرم کمبود وزن داره که ببریدش دکتر خودش تجویز کنه چون تا اخر ۶ماهگی نباید بدید

پسرتون دقیقا همسن پسر منه
من از دیروز براش لعاب برنج شروع کردم

سلام منم پسرم پنج ماه و ی هفتشه اما الان شاید یماهه ک دوسه روز یبار اب برنج بش میدم چون خیلی تمایل ب غذا داشت ..خیلی هم دوست داره و میخوره حالا میخوام دیگه فرنی و حریره بادوم درست کنم براش

سلام عزیزم. من از اول ۵ماهگی لعاب رو شروع کردم وزن دخترمم خوب بود 😊