۵ پاسخ

من ۱۵ تا اون دونه ها رو میکوبیدم بعد توی شیشه شیر با شیرم حل میکردم
روزی یکبار به دخترم میدادم

سلام پسر منم رفلاکس پنهان داره بهش میدم،بستگی به دکترش داره دکتر پسرم که گفت۱۲ساعت یکبار ۲۴ تا دونه حل کنم تو شیر بهش بدم

من دکتر داد شوهرم نذاشت بدم گفت اینا چیه میدی به بچه

دختر منم رفلکس داره خیلی خس خس میکنه طوری ک بینی ش بسته باشه. دکتر اس امپرازدل داده ک صبح نیم ساعت قبل از شیر دادن بهش بدم

من قرص نکسیوم ۴۰ میدم روزی دوبار یک چهارم قرص تو ی قاشق چایی خوری حل میکنم قبل از شیر خوردن بهش میدم