۵ پاسخ

من به جای قطره ش از اسپری سدیم کلراید استفاده میکنم اون بهتره هر دو رو امتحان کردم هر سوراخ یه پاف

قطره سدیم کلراید بخر براش بزن عزیزم هر سوراخ ی قطره هر شش ساعت دوبار بزنی خوبه خوب میشه بعدش که زدی بینیشو تمیز کن

عزیزم دکتر دختر من قطره رینو سالتین رو داده خوب بوده...

حالا تو از دکترش سوال کن.اگرم نمیخوای تو این شرایط ویروسی ببری زنگ بزن به منشی بگو از دکتر بپرسه برات

قطره سديم كلرايد حالت اسپريش رو بنير بزن بعد دو دقه با فين گير يا ديتمال كاغذي لول كن تميزش كن

سلام قطره سدیم کلراید هر ۶ ساعت ۱ قطره هر طرف بینی بریز