۵ پاسخ

بله عزیزم من خیس کردم پوستشو در اوردم و پودر کردم اماده گذاشتم یخچال اینم عکسش

بله درستشم همینه اول تو اب جوش خیس کن پوستشو بگیر بعدبزارخشک بشه وبریز تواسیاب بعدتوظرف دربسته بعد ب فرنی کوچولوت اضافه کن البته ازهفته دوم هفته اول فقط فرنی خالی...بادومتم خیلی کم کم اضافه کن ب فرنی ک معده نینی اذیت نشه گلم

سلام بله عزیزم میشه بادوم خیس کن پوست بگیر بعد خشک کن و اسیاب کن.حتی می تونی با شیر بادوم هم حریره درست کنی.

اره میشه چرا نشه پوست بادومو حتما بگیر

آره عزیزم من همیشه پودر میکنم میزارم یخچال