۳ پاسخ

داخل یه شیشه یکم پیاز بریز با گوشت و ۲ق غذاخوری آب بعدش درش ببند بزار تو قابلمه ای که پر از اب در حال جوشه،زیرش کم کن به اندازه ای که قل بخوره بزار ۴_۵ ساعت بپزه

یه پیاز کوچیک.سیب زمینی.
نه آب نریز.خودش آب میندازه

تو یه قابلمه کوچیک‌آب بریز.داخل یه شیشه مرباخوری گوشت له شده بریز.یه قاشق آب هم بریز.بعضیا‌‌‌ نمک و سبزی خشک میریزن.بعضیا عصاره پای مرغ......بعد شیشه رو بنداز داخل قابلمه تاجوش بیاد.بعد زیرشو کم‌کن بذار یک ساعت بمونه