مامانا کدوم روش برای ختنه بهتره؟؟

۶ پاسخ

عزیزم من به روش بخیه ختنه کردم خیلی خوب بود اصلا اذیت نشد بچم ۱۳ روزش بود اصلا متوجه نشد

من وقتی ۱۷ روزش بود ختنه کردیم حلقه انداختیم یه هفته هم طول کشید بیفته حلقه اش کلا اذیتش هم کمتره

دکترا میگن بخیه بهتره منم پسرمو‌بخیه زدن ولی ۶ روز اول سخته ولی ارزش داره

میگن حلقه بهتره.فقط حواستون باشه پسرتون زود ختنه نکنید چون چند وقت میگفتن پسرا رو زود ختنه کنید راحت تره ولی الان دکتر پسرم گفت ک کار اشتباهیه و پوست زیادی رو میگیرن.وضرر داره برای آینده شون.در این ضمینه تحقیق کن

حلقه خیلی بهتره عزیزم

من هنوز ختنه نکردم