۷ پاسخ

سلام عزیزم نه اما حتما حلقه انجام بدید بچه خیلیی کمتر اذیت میشه

بسلامتی. لیزر هم هست ولی گویا خیلی عوارض داره بهترینش متخصص ها میگن حلقه هست. منم چهار روز پیش باحلقه پسرمو ختنه کردم

عزیزم لیزرم هس ولی اون یکم قابل اعتماد نیس چون میگن ت. بزرگسالی واسشون مشکل ایجاد میشه

بچه هر چی کوچیک تر باشه بهتره . کمتر دست و پا میزنه خودش راحت تره . پسرم یک ماه و خورده ایش بود.

پسر منو با روش حلقه ختنه کردن . خوب بود و شش روزگی خوب شد حلقه اش افتاد . حتی ‌پوشکش هم میکردم .
سختیش فقط همون روز اول و دوم بود .

سلام عزیزم.....من دیروز پسرمو ختنه سنتی کردم خیلی راضیم ..لیزر میگن عوارض داره...حلقه هم اگه بچه بزرگتر باشه دست پا میزنه خطرناکه ممکمه خونریزی کنه....من بخاطر سن پسرم که پنج ماه بود سنتی کردم و راضیم

میگن‌ لیزرم هست
من تو همین گهواره شنیدم مامانا انجام دادن