۱۱ پاسخ

منم سنتی انجام دادم و پنج روزه خدب بود
فقط پنج عصر تا اخر شب اذیت شد

سلام من امروز صبح ختنه سنتی کردم کارن رو،تا ظهر خیلی درد داشت و بیقرار بود بعدش خوب شده فعلا ،من راستش نمیدونم کدوم بهتره ولی سنتی رو از این جهت انتخاب کردم که امتحانش رو سالهاست پس داده البته دکترش هم مهمه دیگه
سختی اش هم که دو سه روزه بهرحال میگذره

یعنی سنتی دردش بیشتره؟؟چرا میگین حلقه بهتره؟؟خوب تا اون بیوفته بچه درد مبکشه که..از طرفی سنتیم مبترسم

بنظر من لیزر خیلی خوبه، بهتره هر چه زودتر انجام بشه،چون پوست نازکه،زودترم خوب میشه

حلقه بهتره ۱یا۲ساعت گریه میکنه بعدآروم میشه

من دو هفته پیش سنتی انجام دادم برای پسرمو خیلی هم خوب بود فقط روز اول درد داشت از فردایی دردی نداشت و فقط پماد میزدیم تا ۵ روز

فرقی ندارن تو هر دوتاشون پوست بریده میشه من پسر اولما سنتی و دومی را حلقه انداختم

اخه میگن حلقه چندروز طول میکشه بیوفته بچه اذیت میشه؟؟

میگن حلقه راحت تره

حلقه خیلی بهتره زودخوب میشه

حلقه خیلی بهتره دیگه الان قدیم نیست