۷ پاسخ

اره عزیزم استراحت کن و چیز سنگین بلند نکن
ترس نداره گلم اگه خیلی پایین باشه سرکلاژ میشی ک بعدا برات مشکلی پیش نیاد
تازه اگه مراقبت کنی تا هفته های بعدی بالاتر میره

من ۱۵هفته لک بی داشتم رفتم سونو جفتم پایین بود.سه هفته تمام استراحت نسبتا مطلق کردم شکرخدا رفت بالا.مطمین باش با استراحت میره بالا

آره عزيزم منم از دو ماهگي فهميديم ك جفتم پايينه و خيلي ملاحظه كردم، از پله بالا پايين نرفتم، از توالت فرنگي استفاده كردم، بيشتر استراحت كردم، هفته پيش رفتم سونو گفت جفت رفته بالا

اره گلم با استراحت مطلق
نداشتن رابطه و توالت فرنگی
هرچی سن حاملگی زیاد شه میره بالا

بله با استراحت کردن حل میشه

بله خانمی من خودم دوازده هفته پایین بود اما الان رفته بالا وجاش خوبه

طول سروبکست چنده ؟؟؟*اره استراحت کنی بالا میره