۱۵ پاسخ

ب حرف کسی گوش نکن بزار از خاب سیر بشه خودش بیدار میشه زودتر بیدار کنی کلافه میشه پسر منم تا دیروقت میخابه وقتایی ک میریم شهرستان مادرشوهرم ۷-۸ صب بچمو بیدار میکنه بچم تا خودشب ک بخابه کلافس گریه میکنه هرچی ام میگم نکن بچه خابش میاد درک نمیکنن😐

زودتربیدارکنی که بدتر کلافه میشه به حرف دیگران اهمیت نده کارخودت رو بکن.اگه خودتم میخوای صبح زود بیدارشه شب زود بخوابونش

منم ساعت۱۱ صبحانه میدم دخترم.عیب نداره.

بعضی وقتها زودمیخوابه اما بعضی وقتها مثل دیشب ۵ صبح خوابید ساعت ۱۲ بیدار شد یک تیکه نون خالی خورد الان خوابید

سلام عزیزم من و پسرم تا 11 خوابیم بیدار شد صبحانه میخوریم حدود 2، 2ونیم ناهار شامم ک سروقتش شبا هم 12 میخوابه

پسره منم بعضی وقتا ۸یا ۹بعضی وقتام ۱۰بیدار میشه قبلش سعی میکنم تا چند ساعت قبل از بیدار شدن بهش شیر ندم که بتونه صبحونه بخوره شبام دیگه ۱۱خوابه

دختر منم تا ۱۱ میخوابه.منم بیدارش نمیکنم.حتی بعدازظهر هم راحت ۲الی ۳ساعت میخوابه

سلام دخترمن شب ساعت 9.یا10میخوابه.صبح هم ساعت 6یا7بیداره.وقتی بیدارمیشه صبحانشوساعت8میدمش

پسر من ساعت ۸ صبح بیداره

زندگی مام همینه عزیزم تا لنگ ظهر خواب و تا بوق سگ بیدار بلانصبت شما

خوش به حالتون بچه هاتون چقد میخابن😳😳 هلنا ۸ بیدار میشه، ۸ونیم یا ۹ صبحونه میخوریم، شب هم تازگی ها زود میخابه، ۱۱ یا ۱۱ ونیم، تا قبل این ۱ یا ۲ میخابید

اره دختر منم ساعت ۱۰ میخوره شوهرم میگه چرا ولی به زور بیدارش کنم که بچه بداخلاقی میکنه‌ شبام ۱۲ میخوابه

دختر من شب ساعت ۱۲ونیم میخوابه .صبح هم در حد صبحانه بعضی وقتها ساعت ۶ . ۷ بیدار میشه باز میخوابه تا ۱۲

پسر من بیشتروفتا ۸یا ۹بیداره صبحونه میخوره بازی میکنه ۱۲میخوابه ۱الی ۲ساعت بعدشم ناهار.شب م ساعت ۱۰اینا میخوابه اگ مهمونی باشیم یا داشته باشیم تا۱۲اینابیدارهستش

سلام عزیزم. هر جور میتونی و روال زندگیت هست انجام بده، اطرافیان زیاد نسخه میپیچن. دختر منم یازده یا دوازده بیدار میشه. عصر یک ساعت اینا میخوابه، شب دو میخوابه