۹ پاسخ

شکم و پهلوهاشو باروغن زیتون ماساژ بده پاهاشو بالا پایین کن انشاءالله که خوب میشه

روغن زیتون خودش میسوزونه خو . . ببین ی دره روغن حیونی بریز تو ی سرنگ بریز تو مقعدش خیلی داخل نکن در حدی ک روغن بره تو . سری روووون میشه سری خوب میشه . برو امتحان کن منم هزار راه رو رفتم این بهم نتیجه داد فقط

بچه من دیر به دیر پی پی میکنه ولی زخم نشده الهی بگردم زخم کردیش. اصلا دیگه گوش پاک کنو داخل مقعدش نکن تا خوب بشه خودت ماهی بخور منم همین کارو کردم شکم بچم کار کرد خاکشیر و نبات هم خودت بخور هم یکم بده بچه روغن زیتونم یکم بده بخور در روز چهار پنج بار بده بخوره

فلوس بده اگه نشد شیاف بزن اگه با شیافم کار نکرد شربت لاکتولوز بدع بهش

یه قطره چکون بذارید مختص این کار کلا. با سر قطره چکون تحریک کنید خیلی بهتره تا گوش پنبه. بعد هم پاهاش رو بالا بگیرید اندازه فقط نوک قطره چکون و وارد کنید و زود در بیارید

اگه دلش دردنگنه میخاد وزن بگیره میگن

وای اصلا داخل مقعد بچه رودست کاری نکنید ترنجبین بهش بدید شایدشکمش کارکنه...

اره دختر منم یبوست داشت بردمش دکتر براش شیاف نوشت با چن تا دارو گیاهی

چندروز هستش ک پی پی نکرده؟؟ تا ۷روز طبیعیه.
هم دختر و هم پسر من تو این سن اینطوری میشدن. میگن بچه هروقت بخواد رشد کنه اینطور میشه