۶ پاسخ

ماشاالله خیلی خوبه که
تولدش چقدر بود
دختر من ۵ ماه رو پر کرده تازه شده ۷ کیلو
تپلی هم خوب نیست عزیزم هرچی بیشتر بدی بخوره معده بیشتر جا باز میکنه و فردا بزرگتر بشه دردسر میشه دچار چاقی و اضافه وزن میشه.

سلام خوبه ماشاالله فکر کنم ت‌پل باشع زیاد از حد چاق نکن چون واسه سلامتیش ضرر داره

برای وزنگیری بهتره کوچولوهاتون
🛇🛇اگه دوست دارید بدید🛇🛇
من هفته یبار یا روز درمیون یا دوسه هفته ای یبار بهش میدم
اول بادومه مغزشده رو میریزیم توی عاب ولرم تا پوستشو بتونیم بکنیم بعد رنده میکنیم(من از رنده کوچیک استفاده میکنم شما میتونید از چای صاف کن تیز استفاده کنید و یا عاسیاب
بعد توی یه ظرف یکم آب میریزید با یه تیکه کوچیک نبات بعد ک عابش ولرم شد بادومای رنده شده رو بریزید توی یه توری(من میریزم توی چای صاف کنهای توری
هی بزنید تو عاب هی فشار بدید تا شیره ش تموم بشه وقتی شیره ش تموم میشه فشار ک میدی شیره ش زلاله بعد دوباره بریز توی توریت یا چای صاف کنت و یبار صافشون کن و بریز توی شیشه و بده ب کوچولوت تا نوشه جان کنه
🛇عابش داغ نباشه ...عاب داغ خاصیته همه چیو از بین میبره
🛇اگه بادومات کم بودن عابشو کم بریز وگرنه مزه عاب میده و کوچولوتون نمیخوره
🛇دوستان من ب بچم از اول با ۸تا دونه شوروع کردم و الان رسیدم ب بالای ۲۵ تا ....اما شما اگه فکر میکنید بچتون دلدرد میشه و سابقه دلدردم داره کمتر بهش بدید
❤وقتی کوچولوتون شیره بادومشو خورد و گرفت راحتتتت دوتا سه ساعت خابید اون موقع بفهمید ک شیره بادومتون خوشمزه بوده و تاثیر داشته😘❤
🛇صلاحه مملکته خویش خسروان دانند
🛇اگه دوست نداررررید ب کوچولوهاتون ندیدددد
🛇اگه حتی ۱درصد فکر میکنید برای کوچولوتون خطرناکه ب هیچ وجه بهش ندید

همین الانشم اصافه وزن داره
تورخدا بچه رو الکی تپل نکنید پس فردا هزار جور عوارص داره
مجبور میشید بجه ۱ ساله رو رژیم بدین

خیلی خوبه ماشالا بالاتر از نموداره حتی

ماشالا بهش. خیلی خوبه ازین تپل تر اضافه‌ وزنه.