۴ پاسخ

بچهاي مام نميخورن با كارتون و اهنك و ژانگولر بازي دو تا لقمه ميخورن

شیر بهش نده.اول غذا بده.سرگرمش کن.بازی کن غذاشو بده بعد شیربده بهش.

مگه میشه؟؟مم الان فقط موقع خواب 120تا شیر میدم یبارم نصفه شب میدم بقیش کلا غذا میدم خودت تنبلی نکن براش از فرنی رقیق شروع کن شیر برنج و سوپ و... اینا تا غذای سفت هم بخوره
چن کیلو هس ؟؟

سرشو به آهنگ و کارتون گرم کن ببین از چه طعمی بیشتر خوشش میاد از میکس بده ک عادت کنه بعد کم کم سفت بده