۸ پاسخ

الان خیلی زوده سعی کن سرگرمش کنی ازاون حال وهوابیادبیرون روروئک براستون فقرات بچه هاضررداره اونم ازالان

عزیزم به هیچ وجه این کارو نکن.
اصلا اصلا اصلا درست نیست،چون موقعش نیست

وااا یا علی.....عزیزم کمره بچرو کج میکنی....رورویک اصلا دکترا قبول ندارم....اونم اگ رم بذاری بعد شش ماهگی وقتی بدون کمک نشت بزارش تو

اره گلم نذار مهره های کمرش هنوز سفت نشدن.اذیت میشه.دختر منم ۲ماهو ۷ روزشه اینجوریه.خیلی کوچولوعه دوسه ماه واسه روروعک

از 8 ماه به بعد اونم روزی فقط نیم ساعت روروئک مشکل ایجاد میکنه

اره نباید بزاری

بله مشکل داره پاهاش پرانتزی میشه

کمردرد میشه زوده