۵ پاسخ

استرس نداره واکسن دو نسبت ب چار شش راحت فقط قبلش استا ندی ک اشتباه بعد واکسن مرتب استا بده هیچی نمیشه البته بچها باهم فرق دارن بدن هر بچه ب واکسن یجور واکنش نشون میده

عزیزم استرس نداشته باش امشب امکان داره تبش زیاد بشه پاشویش کن و اگه بازم خوب نشد یدونه شاف استا بذار واسش البته دوساعت قبل و بعدش قطره استا نداده باشی

سلام استرس نداشته باش قبل واکسن 2برابروزنش استا بده بعدم هر4ساعت روزاول کمپرس سرد روزدوم کمپرس گرم اگه تبم ککرد نترس با ی حوله نمدار پاشویش کن تبشم چک کن پسرمنم چندروز میش زد سختیش شب اوله که تبش بالا نره

من ۸ روز پیش زدم نترس فقط تبشو تند تند چک کن روز اول هم هر ۴ ساعت استامینوفن بده و اینکه ممکنه بداخلاق شه شیر هم کم بخوره نگران نباش دو روزه خوب میشه

من الان واکسنشو زدم. 😭 فعلا که خوابه تا ببینم چه میشه. خدا کنه دردش زیاد نباشه بچم‌