۵ پاسخ

چهار ساعت ی بار باید بهش بدی عزیزم

صبر کنید 4 ساعت بشه، هر 4 ساعت دو برابر وزنش

اشتباه کردید دادید عزیزم بله تبش شروع نشده باید بدید هر چاد ساعت ب چار ساعت بعدی نرسیده حتی یساعت مومده دیدی تبش ۳۸ شد میتونی دوباره بدی دو بار کمپرسور بزار جای واکسن دو تا پاشم وازلین بزن خوب ماساژ بده دیگه تا آخر شب نیاز نیست کمپرسور بزاری

۴ساعت بعد اینکه واکسنشو زدی بده چون بعد ۴ساعت تب میکنه و دردش شوروع میشه بعد ۴ساعت ۴ ساعت ...احتمال داره اشتهاشم کم بشه و بخاطره قطره گیج بشه ...اگه تبش بالارفت پاشویش کن و اگه خوب نشد شاف استامینوفن بذار البته ۲ساعت قبل و بعد ش قطره ندی

سلام عزيز به سلامتي.نگران اصلا نباشيد.نه اصلا زودتر نديد روي كليه ش اثر ميذاره.فقط كمپرس اول يخ و بعد گرم و مرطوب يادت نره خيلي مهمه.