۱۲ پاسخ

عزیزم استرس نداشته باش هرچی میگذره سخت تر میشه
توکل کن و به زودی برو برای ختنه کردن نزار بزرگ بشه خاطره بدی براش می مونه
سخت هست ولی کاریه که باید انجامش بدی هرچه زودتر دردسرش کمتره

سلام
من پسرمو ۲۰ روزگی ختنه سنتی کردم خیلی خوب بود چون کوچولو بود دردشد حس نمیکرد زیاد
دوروز مواظبش بودم خوب شد البته پسر شما الان بزرگ شده و دست و پا میزنه یکم نگهداریش سخته شاید حلقه برای شما بهتر باشه
حلقه یه هفته مراقبت داره

سلام ،من پنج روز پیش پسرمو به روش حلقه ختنه کردیم ،خوب بود ،البته من اطرافم نوزادی نبوده که به روش سنتی ختنه بشه که بگم این خوب بوده یا اون .من هم قبلش کلی استرس کشیدم ،و بهتون بگم که اونقدری که استرس داشتم سخت نبود. روز اولش سخته که به کمک داروی استامینفون می‌خوابه .البته دکتری که انتخاب می‌کنید هم خیلی مهمه.

سلام من پسرم رو وقتی ۲۰روزش بود ختنه کردم با حلقه خیلی راضی بودم زودی هم خوب شد خداروشکر

سلام عزیزم من پسرمو چهارشنبه هفته قبل ختنه با حلقه کردم الحمدلله راضی بودم

ب من دکتر گفت بعد واکسن دوماهگی بیار که شد اوج کرونا😞

من پسرمو دوازده روزه ختنه کردم به روش سنتی ،شب تا صبح گریه کرد ولی بعدش دیگه خوب شد واصلا گریه نکرد و میرفت رو شکم .
سنتی زودتر خوب میشه میره

من پسرمو به روش ليزر ختنه كردم خيلي راضي بودم

سلام عزیزم من امروز پسرم ب روش حلقه ختنه میکنم خیلیم استرس دارم هیچی نمیدونم ازختنه😢😢😢

منم ختنه نکردم دوس دارم ببینم کودوم بهتره ...مادرشوهرم میگه بذار ۳یا۴ سالگی ختنش کن
پسره خاهرشوهرمو زودختنه کردن حدودا ۳ماهه بوده دکتره کم بریده الان باز دوباره باید ختنه ش کنن منم ترسیدم پسرم اینطوریشه
خدایی گناهداره دوبار درد بکشه

وای چه دیر.من ۵۰روزگی حلقه انجام دادم خوب بود.اما الان بزرگ شده پسرتون نمیدونم کدام بهتره

سلام عزیزم من پرسیدم گفتن سنتی خوبه من چتد ماه پیش پسرمو سنتی ختنه کردم خدب بود