۶ پاسخ

چجوریه مثلا پسر من 24ساعت اول تب کرد بعدش راحت خوابید.پاشم چند روز سفت شد جا واکسن ولی بعد خوب شد کمپرس گرم و سردم گذاشته بودم.خوب شیرش بده.البته تا چند روز همش با جیغ از خواب بیدار میشد انگار ترسیده باشه که من تحقیق کردم فهمیدم نباید موقع واکسن خواب باشه که پسر منم خواب بود واکسن زدن با جیغ بیدار شد

منظورت از بیقراری چیه ؟!
معمولا یه مقدار تب دارن نهایت تا ۴۸ ساعت .
به خاطر درد پاشم تکون نمیداد ...
شب اول پسر من استفراغ هم میکرد و ناآروم بود
انگار که هی یاد لحظه واکسن زدن بیفته و بترسه

نهایت بعد دو سه روز همه چیز عادی شد دوباره

سلام.من ساعت۱۲ به بچم واکسن زدن فعلا که خوابیده تب نداره ولی قبلش چن قطره استامینوفن بهش دادم بعد بردمش.فک کنم روز اولشون زیاد سخت باشه ولی قطره استا رو به موقع بدیم واز شیر مادرو سیر بشه انشالا اتفاق خاصی نمی افته

سلام عزیزم من زدم دوماهگی جاش خیلی سفت شد الان نزدیک سه ماهشه هنوز جاش معلومه اما بیقزاریش روز اول بود

سلام عزیزم برا پسر من هفته ی قبل دوشنبه زدن زیاد بیقراری نکرد فقط خیلی سست شده بود نه می‌خوابید نه بازی می‌کرد تو جاش مونده بود سست و بی‌حال فقط نگا می‌کرد و آروم نق میزد

چطور بیقراره؟
زدی الان؟
من همون روز اول گریه میکرد