۸ پاسخ

سلام
فقط صبر
همین

عزیزم راه حلش صبوریه تا دوره اش بگذره،بنظر منم داروها تاثیری نداره،غذاهای نفاخ نخور،حتما حنما اروغ رو بگیر خصوصا قبل خواب،نگران نباش،دختر من پایان دوماهگیش کولیکش خوب شد

بعضی وختاهم شیرت کمع گشنش میشه گریه میکنه.قطره کولیتیک هم بش بده شاید اون براش اثربذاره.ب دخترم‌میدم خداروشکر ی ماهشه اصاگریه نمیکنع.فقط وختای ک شیرم‌کمه گریع میکنه

سلام .تا جای میتونی غذا نفخ دار نخور .رعایت کن .با روغن زیتون دور ناف چرب کن .ب جهت عقربه ساعت . تا نفخش کم شه . بعدم بزار رو پات .بخوابونش .اروغش هم درست بگیر بعداز شیر .

شاید گرسنه باشه دختر منم اینجوری بود همه ی این شربتارو دادم ولی تاثیر نداشت الان میفهمم ک گریه اش بخاطر گشنگی ام بود چون هر لحظه ک بهش میدادم میخورد و سیر نمیشده

سلام بعضی از بچه ها ممکنه شب ها بی دلیل هم گریه کنن اگه میتونی تو خونه بذارش تو کالسکه و راه ببرش اینطوری آروم میشه

سردی نخور.لبنیات و گوشت گوساله.غذاهای نفاخ هم نخور ببین فرقی میکنه یا نه

اروغشو حتما بگیر
غذای نفخ دارم نخور