۱۰ پاسخ

یا اد بده یا مولتی و معمولا بعد شش ماه فقط مولتی و اهن باید بدید

عزیزم قطره آدزیر بهش بده که همون آ د هست ولی آهن و زینکم داره.
از شیش ماهگی هم قطره‌ی آهن و مولتی ویتامین بده.

تا 6 فقط اد. از 6 تا به بعد مولتی. یازده به بعد اهن
توی نمودار رشد برگه بهداشت نوشته

تا شیش ماهگی فقط قطره اد باید بدی اهن از شیش ماهگی بدع

البته اینم بگم که مولتی رو دو ماهش بود بهداشت گفت بدم بهش به جای آد ،

دیگه به جای آد ، مولتی ویتامین بده و قطره آهن معمولا ۶ ماه به بعد هست ولی پسر من ۴ ماهش دکترش گفته که آهن بدم بهش چون و زنش دو برابر سن تولدش هست

سه ماه پسرم تموم شد دکتر گفت دیگ آد ندم بهش روزی سه بار ۱۰ قطره مولتی ویتامین ویتان بدم تا دستگاه گوارشش کم کم اماده بشه برای غذای کمکی

خودبهداشت به وقتش میده دخترمنم هنوزقطره آ+دبایدبخوره ان شاالله یه هفته دیگه واکسن داره دیگه بهداشت میگه چ قطره ای بایدبخوره سرخودنخر

از شش ماهگی به بعد عزیزم مولتی و اهن بده

من به پسرم تا۳ماهگی آد دادم بعدش مولتی از اول ۶ هم اهن