۷ پاسخ

عزیزم پسر منم همینجوری بود ولی اول اینکه شیشه شیرشو عوض کردم بی بی لند نوزادی گرفتم خیلی کم و سخت ازش شیر میاد بعدم شیر کم میدم با فاصله زمانی کم مثلا هر دوساعت یکبار 90 تا میدم بعد از اونم آروغ شو حتما میگیرم و بعد از آروغ هم فوری نمیخوابونمش یه 10 دقیقه یک ربعی بصورت عمود نگهش میدارم بهد میخوابونمش حتی نصف شب

احتمالا رفلاکس داره کم کم بهش شیر بده بالشش رو شیب ۲۰ درجه بزار حتما آروقشم بگیر ولی در اسرع وقت دکتر ببر بهش دارو میده خوب میشه

رفلاکس داره دکتر ببرش

دیر به دیر بهش شیر بده. و تا خر خره بهش شیر نده .دلبخواهی بهش شیر نده.

رو پهلو بزارش ک برنگرده داخل ریه.مال رفلاکسشه

سلام دختر منم همینطور بود چون خیلی زیاد شیر میخورد خیلی ترسیدم بردمش دکتر گفت اضافات شیر خیلی میخوره میاره بالا گفت یک ساعتی یه بار به مدت ۱۰ دقیقه بهش بده بیشتر بدی میاره بالا همین کارو کردم اوکی شد

اروغشو حتما نگرفتی
پسر من وقتی اروغشو نگیرم اینجوره