۴ پاسخ

سزارین شدین؟ اگه سزارین شدین که کاملا طبیعیه و تا همیشه کمردرد هستین؛ اگه طبیعی هستین و کمر درده؛ بخاطره همون سنگینی توی حاملگی به ستون فقراتتون فشار اومده؛ به شکم اصلا نخوابید

خوب میشه مامان منم داشتم خوب شد خودش ولی هنوز زانوهام درد میکنه اخه من ۲۰ کیلو اضافه کردم تو بارداری

سلام.من هم مشکل شمارو پیدا‌گردم.من باسن پای راست هم علاوه بر کمرم درگیر شد.من حتی گاها با واکر راه میرم.اضافه وزنم زیاد بود.۳ماه بعد زایمانم ام ار ای شدم دکتر گفتن که ستون فقراطت کشیده شده به سمت جلو و دو تا دیسکای کمرمو ملتهب کرده و رباطهای کمر و باسنم بدلیل کشیدگی زیاد،آسیب دیده.برام فیزیوتراپی شروع کردن و گفتن که خوب میشه.مشکل حادی نیس.اسیب لگن بعد از بارداریه.الان ۵ جلسه فیزیوتراپی رفتم فعلا که تغییری نکردم زیاد.من هم نمیتونم بچمو بغل کنم.بعضی روزا کارتی روزمره ام میمونه

منم متاسفانه کمر درد دارم دکتر زنان بهم گفت چون مربوط به بارداری و زایمانه با یوگا و طب فیزیکی و ورزش خوب میشه ولی فعلا که وقت این کارارو ندارم