۵ پاسخ

 اگه دوست دارید ب کوچولوهاتون بدید برای وزن گیریه بهتر😘
🛇اگه حتی یه درصد فکر میکنید برای کوچولوتون خدایی نکرده اتفاقی میفته بهش ندیدددد
⚀بادوم و مغز کنید بعد بذارید توی آب تا پوستش نرم بشه و پوستشو بکنید
⚁توی یه ظرف کوچیک آب جوشیده بریزید و یدونه نبات کوچولو بندازید تا باز بشه
⚂بادوماتونو بارنده شماره ریززز رنده کنید یا توی آسیاب بریزید
⚃بعد بریزید توی یه توری و بزنید توی همون آب جوش نبات ک الان باید آبش ولرم شده باشه
⚄هی فرو کنید توی آبها هی بیارید بالا و فشار بدید تا تمومه شیرش گرفته بشه
⚅وقتی شیرش تموم بشه شیره زلال در میاد ازشون بعد پوره هاشک بریزید دور و دوباره شیره هارو از توری رد کنید و بریزید توی شیشه و بدید ب کوچولوتون
🛇عزیزان من با چشم اندازه میگیرم و اندازه دقیقشو نمیدونم
🛇آب جوشیده ی داغ خاصیته همه چیزو از بین میبره
🛇اگه فکر میکنید بچتون میتونه ب خوبی هضم کنه بهش بدید
🛇اگه خدایی نکرده دلدرد شدن از بارهنگ استفاده کنید
⚀بارهنگ و بریزید توی آبجوش با ی تیکه نبات
⚁هرموقع ک رنگه آبش تغییر کرد و دونه هاش بزرگ شدن بردارید و بریزید توی یه شیشه
🛇اگه فک میکنید ک دونه های بارهنگ گیر میکنه ب گلوی کوچولوتون اول از چای صاف کن تویری رد کنید بعد بدید ب کوچولوتو ن

فرنی، حریره، سرلاک، زرده تخم مرغ

حدودهمون سن دخترمنه .من شیرخشک .بعضی اوقات حریره .یافرنی .یاتخم مرغ .یاسرلاک

میتونی پوره میوه هم بهش بدی چون اگه صبح بدی بهتر جذب میشه

فرنی یا حریریه بادوم یا شیره بادوم و یا لعاب برنج