۸ پاسخ

عنبر نسا واسه عفونت عالی ولی نه توی بارداری، واسه بارداری خطر داره عزیزم بهترین راهش اینه که به پزشک مراجعه که تا داروی متناسب با بارداریتو واست تجویز کنه

عزیزم برو دکتر خودش بهت پماد میده ...درسته برا عفونت خوبه ولی تو بارداری ن

نههههه تو حاملگی خوب نیس سقط میاره گلم
ب دکتر بگو قرص بده

توو بارداری ضرر داره دود نکن

نه عزیزم صررنداره
من خودم کروناگرفتم هرروز دودمیکردم خداروشکرهیچ مشکلیم برام پیش نیومد

نه عزیزم عنبر نسا استفاده نکن،تو بارداری خوب نیست اصلا،اولین که با دکترت مشورت کن بعد اینکه آب زیاد بخور،طبق تجربه ای که داشتم میگم.

بنظرم بهترین کار اینه ک بری پیش دکتر ک ببینه عفونت واژینال داری یا ادراری.این که شما میگی ب عفونت ادراری بیشتر میخوره.من عنبر نسا نمیدونم اصلا خوب هست یا نه.ولی اگه عفونت داشته باشی ب نظر خودت عنبرنسا علت عفونت ک باکتری یا قارچ با هرچیز دیگه رو میتونه رفع کنه؟من ک بعید میدونم.با دارو خیال آدم راحت تره.

عفونت ادرار داری عزیزم برو دکتر حتما مثانت عفونت کرده