۶ پاسخ

به خوراک خودت ربط داره
من بادمجان که خوردم،دخترم اصلا سینه نگرفت
شیر را تلخ کرده بود.
به خوراکت دقت کن خودت متوجه میشی

منم ده روزه همین مشکل دارم حتی سینه بقیه رو خورده برا منو نه الان دو روزه یکم بهتر شده تو بیداری میگیره البته با سختی و گول زدن

سلام عزیزم بعضی چیزا خوردنش توسط مادر ، شیر رو بد مزه می کنه مثلا شنیدم پیاز زیاد بخوری ، شاید هم دلیل دیگه ای داره اگه دیدی خوب نشد برو دکتر حتما

منم همین مشکل رو داشتم پسرم شیشه شیرو راحت میگرفت ولی سینم نه خیلی‌گریه میکرد .فهمیدم دهنش افت زده .تو دهنشو نگاه کن شاید افت زده

حالا یکروز اشکالی نداره، برای ما هم پیش اومده که یکروز سمت سینه نیاد، من خودم با قطره اد که شیرین بود سر سینه ام رو شیرین میکردم مک میزد ، یکم شیر نوک سینه باشه وقتی سینه رو میبرین سمتش که مزه اش کنه

حتما چیزنفخ دارخوردی واسه هم شیرتوکه میخوره شکم درد ودلپیچه میگیره منم همین مشکلو داشتم