۱۲ پاسخ

عزيزم پريما رو از طريقه دي جي كالا مي توني سفارش بدي يا خيلي از پيج هاي اينستا
ولي اگه از لحاظ قيمتي برات نميصرفه جان ب ب هم يك مارك تركه ، كيفيت پريما رو نداره ولي به نسبت بقيه پوشك ها بهتره

من چندتاشو امتحان کرذم مای بیبی خوبه

سلام گلم من مولفیکس استفاده میکنم خیلی خوبه.حساسیت و اینا هم نمیکنه دخترم.قدرت جذبش هم خوبه❤🌺

مولفیکس ایرانی از اولش اینو استفاده کردم

من بارلی استفاده میکنم عالی

چرا پریما؟
پریما ک ترکه
پمپرز المانی
عالی
عای
معرکه
۲۵تاش میشه ۷۵

مولفیکس..کامفی هم عالیه

از اول مای بی بی استفاده کردم عالیه

مولفیکس ایرانی

مولفیکس خوبه عزیزم پریما هم پیچ های اینستا دارن مثلا هانا شاپ

سلام عزیزم همون مارک مای بی بی استفاده بهتره مناسبتره

من از اول مولفیکس استفاده کردم عزیزم