۸ پاسخ

سلام به پسرمن که نه امپرازول ساخت نه نکسیوم.. هرکدوم خورد معذرت میخام اسهال شد..

من مولتنیوم وامپرازول میدم الان چهارماه خوب نشده اگه داروندم بالامیاره

سلام من به دخترم هر دارویی دادم جواب ندا د الان بهش نکسیوم میدم

من پدی لاکت دادم پسرم بعد یه هفته خوب شده البته رفلاکسش پنهان بود

من یه دوره امپرازول دادم موقت خوب شد و اثر نکرد دکتر نکسیوم داد الان حدود سه ماهه دخترم نکسیوم میخوره.

سلام به دخترم پودر اس امپرازول و رانتیدین اول دکتر داد خوب نشد بعد کپسول اس امپرازول داد تاثیری نداشت شیرخشک رو عوض کردم خداروشکر دخترم بهتر شده کپسول اس امپرازول روزی یک بار هنوز بهش می دهم

دکتر پسرم امپرازول داد و گعت از پایان 4 فرنی رو شروع کن که زیاد دارد ندی

سلام
من نکسیوم دادم ولی جواب نداد 😣