۱۰ پاسخ

بهتره یماه دیگه انجام بدی این ویروس یماه دیگه باز اوضاعش بهتر میشه ن بهتر زود انجام بدی حلقه ای عالیه سختش موقع ختنه شدن

بهترین زمان ختنه از سه تا هفت روزگی هست، و زیر یک ماه ک بچه درد نکشه هرچی زودتر بهتره ک ختنه کنید ، بهترین روش هم لیزری هست
من پسرمو ۱۶ روزگی ختنه کردم لیزری فقط همون لحظه گریه کرد و‌ تمام زیر یک هفته هم خوب شد، واقعا بی دردسر بود

سلام هرچی کوچیکتر بهتر پسرم رو بیست روزه بود که ختته کردیم لیزری هم براش انجام داد خوب بود

هرچی زودتر باشه بهتره
بزرگتر بشه هم دردش بیشتره هم تحرکش بیشتره و اذیت میشه
میدونین ختنه روز هفتم بدنیا اومدن بچه مستحبه؟
حتما یه ملاکی داره که سفارش شده اینقدر زود انجام بشه

ما کارن رو.بیستو هفت روزگی به روش حلقه ختنه کردیم خیلی خوب بود اصلا درد نکشید ده روزه هم خوب شد

سلام. پسر منم سه ماهشه. هفته قبل ختنه شد به روش حلقه. هرچی زودتر بهتره عزیزم. کمتر اذیت می شه

گلم الان خیلی بهتر من پسرم رو حلقه بود خوب بود یه هفته هم خوب شد

عزیزم دکتر میگه بعد یکماه خوبه زیر 6 ماه حلقه میکنن بیشتر از 6 ماه سنتی بهتر چون مجرای ادرار تنگ میشه این نظر پزشک بود که گفت

بهترین زمان یک یا دو ماه هسته....حلقه هم بهتره

هر چی زودتر بهتر، بزرگتر بشن دردش و اذیتش بیشتره و اونموقع اتاق عمل میبرن و بیهوشی میکنن، دکتر پسرم میگه بهترین زمان ختنه تا دو ماهگی، من دو ماهگی بردم بازم پسرم دست و پا میزد، الان شما هم به نظر من دیره، هر چی زودتر ببری بهتره، منم بخاطر کرونا بیمارستان نبردم و مطب شخصی بردم،