۱۰ پاسخ

خانومی خوبی من تو اینترنت سرچ کردم برات خوندم خوب نیست برا زن حامله باقالی مصرف بشه😊

نخور عزیزم باقالی باعث فاویسم میشه برای بچه حتی میگن پاک هم نکنید دست بهش نزنید.

من یکی از دوستام مادرش باردار بود باقالی مصرف کرد بعدا ک بچه به دنیا اومد دچار یه نوع عفونتی شد ک از باقالی به بچه رسید بچه ی چند ماهه فوت شد بنظرررررمن اصلااااا نخور چون باقالی با جنین هاسازش نداره و باعث کم خونی ام میشه

بخور عزیزم اما کم بخور هم خیلی سرد هم کم خونی میاره.منکه یه بار خوردم فشارم اومد ۶رو ۴دیگه نخوردم

عزیزم اصولا میگن خوردن باقالی تو‌بارداری کم خونی میاری بهتره مصرف نشه

من سر بارداری پسرم میخوردم ضرری نداشت..شماهم بخور ولی کم نوش جان

من شنیدم ضرر داره ولی فک کنم خوردنش ماله ی دوره ای ممنوع باشه وای که چقدر منم دلم میخاد

سعی کن باقالی زیاد نخوری عزیزم

بله خطرداره مصرف نکنید

نه عزیزم چه ضرری نوش جونت