۶ پاسخ

ببشتری ها شب تب میکنن بیشترم بدنش داغ میکنه لباس زیاد تنش نکنید و چندبار دست و صورتو پاهاشو بشور که بچه کلا احساس خنکی کنه

هر چهار ساعت استا بده که تب نکنه و بیا نممودار وزن👇👇👇👇

معمولا بعد دو ساعت تب شروع میشه

بعد ۲ ساعت اینا تب میکنه مرتب استامینوفن بدین هر ۴ ساعت یکبار.وزن پسر من ۸.۵ کیلو هست البته وزن اولیه پسر من ۴ کیلو بود

وزن نی نی تون خوبه.پسرمن تاعصرش اصلا تب نداشت ولی بعدش یکم بالا رفت.شمام استامینوفن گل پسرتونو همون ۴ ساعت یه بار بدین مواظبش باشین ان شاالله که تبش زیاد نباشه

باتوجه ب وزن تولدش ببین چقدر اضافه کرده