۶ پاسخ

دکتر پسر من گفت خیلی نپوشونید، و دمای اتاق رو حدود ۱۹ تا ۲۰ نگه دارید چون گرمای زیاد هم برای بچه خوب نیست.

منم یه رکابی ،بلوز آستین بلند وشلوار همین.

عزیزم دکتر به من گفت به غیر از لباس خودش یه رکابی از زیر تنش کن. نیاز به جوراب نیست وقتی تو خونست. زمانی که خواب رفت یه پتو نازک روش بنداز

من فقط یه بادی و شلوار همین .
تو بیمارستان به من تاکید کردن بیشتر از یه
لباس تنش نکنم . تا الان هم مشکلی نداشته . تازه یه رو انداز حوله ای نازک میکشم روش فقط . الان ۴۵ روزه است

دماي ايده آل اتاق براي نوزاد ٢٢ درجس، من خودم يه ركابي با شلوار فقط بش ميپوشونم

جوراب نپوش گرمش میشه اگه کولر میزنید همین لباسا کافی اگه نه لباسش رو کم کن