۱۱ پاسخ

فک کنم طبیعیه چون پسر منم اینجوری میکنه احساس میکنم میخوان بازی گوشی کنن

چون سیر میشه اینجوری میکنه
و عرقم همه بچه ها میکنن موقع شیر خوردن

باد گلو داره پسر منم همینطور عزیزم

عرق کردن موقع شیر خوردن عادیه اما موقع شیر خوردن اینطو ر احتمال گوش درد گوشاشو دست بزن ببین واکنشش چیه دلدرد هم میشه

سلام عزیزم. حتما باد گلو داره. بزن پشتش تا با گلو بزنه بعد مجددا شیر بش بده

عزیزم فقط و فقط توی این حالت آروق داره بلندش کن آدوقش و بگیر دوباره بزار زیر سینت....

بله دختر من اینطوری بود یا زور میزد
موقع شیر خوردن ممکنه دل درد بگیرن. آروغشم بگیر ممکنه آروغ داشته باشه
من سرپا شیر میدادم اینطوری نمیکرد

شاید آروغ داره یا دلش دردمیکنه هروقت اینطوری کرد از زیر شیرت بگیر بنداز رودستت اروم بزن پشتش بعد دوباره بزار زیر شیرت دختر منم همینطوری بود اینطوری ک میکردم خوب میشد یا بخواب وشیر بده شاید نشستنی دوست نداره

رفلاکس داره عزیزم

به اصطلاح سینت تو دهنش جوش میاد یهویی خیلی شیر میاد دهنش اینجوری میشه

بله
زیاااااااااد
این مساله برای بچه های رفلاکسی شایع است
دختر من هم همین جور بود.