۵ پاسخ

اگه تب هم داره هر4ساعت قطره استامینوفن بده نگران نباش سختیش همین امشبه

آره عزيزم روشا روزي كه واكسن زد سه بار استفراغ كرد خيلي هم بي حال وبي اشتها بود

تا ۳ شب همیطور اذیته مخصوصا تو خواب .قطره استامینفونشو بده حوله سرد کن بزار رو پاش زودتر خوب شه

شربت استامینفنش رو بده بعد یکروز این حالتشم خوب میشه

بچه واکسن نیزنه بی اشتها میشه. منم دیروز واکسنشو زدم. بچه ام اصلا شیشه شیر و‌نمیگرفت فقط سینه خودم و میخورد اونم یک ذره. دکتر گفت مال تبه. صبح که هی هی داشتن تلاش میکردم شیر خشک بدم اخرش بالا اورد. حالت تهوع رو نمیدونم. ولی حس میکنم چون بی اشتهاس اینجوری میشه. تبش خوب شه درست میشه