۸ پاسخ

سلام عزیزم پسر منم دقیقا همینطور بود دیگه از اول چهار ماهگی صدا در نمیاورد و من نگران بودم اما الآن فهمیدم یه مکث کوتاه بوده برای درآوردن آواهای جدید.اصلا جای نگرانی نیست.هوشیارتر شده و داره بیشتر به صداهای اطرافش دقت میکنه تا بتونه اونارو تقلید کنه

سلام مامان نیلگون
ببخشید دخترتون الان چطوره؟ منم پسرم ۵ ماه و نیمه هست سر و صداش کمتر شده نگرانم

سلام دخترتون خوب شد؟ دختر منم چهار ماه الان همينطوري شده من خيلي دلواپسم

نه گلم پسر منم اینجوویه
باز میبینم دوروز دیه صداش درمیاد

نه عزیزم جایی نگرانی نیست بچه ها هم مثل ما هستن بعضی مواقع حال ندارن بازیگوشی کنن به خصوص توفصل بهار.

😂😂😂😂ای جان خب گلم بچها هر ماه یجوررفتار میکنن قرار نیست تواون حال و هوا بمونه حالا از این ب بعد واکنشهای دیگه ای نشون میده اصلا نگرانی نداره

عزیزم نترس همه بچه ها ی مدت اینطوری میشن و بد دوباره شروع میکنن دختر منم همینطوری بود ی مدت اخمو شده بود ولی الان انقدر سروصدامیکنه😍😍

ایشالا که چیزی نیست نگران نباش