۸ پاسخ

سلام عزیزم من اپتامیل از موقع تولد استفاده می کنم خوبه خیلی راضیم ولی تپل زیاد الکی نمی کنه عادیه بچه باید سالم باشه

من اول نان‌میدادم الان ۱ ماهه آپتامیل میدم بنظرم بهتره چربیش بیشتره بچه تپل میشه

سلام عزيزم من اپتاميل ميدم وزن دهيش خوب و متناسبه شير سبكي هست و شكم دخترمم به راحتي كارميكنه

من به پسرم آپتامیل میدم خوب بود

وزنگیریش ولی ی بدی که داره برا پسرم یبوست میگیره باش حالا در کنار اون بهش نان هم میدم یبوستش کمتر شده

من به دخترم دادم از همون اول آره خوبه به نظرم دخترم الان ۸ کیلوئه تپل تپل نیست اما خوبه.پف الکی نمیاره آپتامیل

آپتامیل بوی بدی داره خیلی خیلی هم کف میکنه
سوپرامیل خوبه

من اپتامیل پی دی اف میدم.برا بچه های کم وزن ونارس.وزن خوب میگیره ولی تپل نمیکنه.

من زیاد تعریفشو شنیدم میگن خوبه من الان نان میدم ولی بعداز واکسن قراره آپتامیل بدم