۸ پاسخ

میتونی بخوری از این به بعد تا ۳ نباید زعفران زرشک ماهی و جگر بخوریم همین

من از هفته۱۶خوردم

من ماه شش هستم . هنوز زعفران نمیخورم . ولی زرشک خیلی دوست دارم همش میخورم

خانمی شربت زعفرون و. زرشک خالی نخور اما زرشک پلو موردی نداره

عزیزم سه ماهه اول تاکید بیشتر هست میگن زعفرون دم شده کلا خطرناکه

۳ ماهه اول به دلیل سقط بیشتر باید اصلا نمیخوردید ۳ ماهه دوم سازگاری بیشتره ولی بازم توی مصرفش احتیاط کنید. ینی در صورتی که کم توی غذا باشه موردی نداره

زعفران دم کرده خالص مثل دمنوش ضرر داره ولی تو غذا مورد نداره عزیزم البته تا حدی مقدار خیلی زیاد تو غذا نخوری بهتره.

عزیزم میتونی بخوری ولی به مقدار کم هیچ چیزی ممنوع نیست فقط باید تو مقدار خوردنش رعایت کرد