۴ پاسخ

نگران نباش من تو بارداری اولم فشار خون داشتم بعداز بارداری از بین رفت و در بارداری دومم همیشه فشارم پایین بود

عزیزم خیلی دچار فشار بالا میشن نگران نباش انشالله بعد زایمان خوب میشی

اکثرا بعد زایمان رفع میشه

سلام خوبی عزیزم.منم همین سوالو دارم دقیقا قبل بارداریم فشارم خوب بود الان از هفته ۹ فهمیدم فشارم میره ۱۵.خیلی اذیت میشدم سر دردای بد داشتم الانم روزی دوتا قرص متیل دوپا میخورم که تنظیم شه. شمام میخوری؟