۷ پاسخ

منم کمکی شیر خشک دادم و خیلی خوشحالم که دربرابر حرف مردم مقاومت کردم. بهترازاین بود که بچم‌گرسنگی بکشه . و اینکه شاید یه اون‌مارک شیر حساسه . هرچند پسرمنم تا دوماهگیش تقریبا پنجاه روز اینا هربار آخر شیر خوردن بالامیاورد .اما الان درست شده.درضمن ، ببلاک میدم. به دکتر بگو شاید شیرشو عوض کرد

دوست عزیز از کی به پسرت شیرخشک دادی؟با شیشه میدی؟منم میخوام به بچم کمکی شیرخشک بدم.شیشه مخصوص بدو تولد هم خریدم اما بچم وقتی میخوره ازینکه زیاد تو دهنش میره بدش میاد.

دو نوع شیر نده یا شیر خودتو یا شیر خشک بچه شیرش هی عوض میشه حالش بد میشه

عزیزم امکان اینکه رفلاکس داشته باشه و شیرخشکی که بهش میدی بهش نمیسازه.تحت نظر دکتر شیرخشکشو عوض کن.

اگه بالایی کعه میاره زرد یا سبزی توش نداره و مشکل تنفسی جدیدا پیدا نکرده و از شیرخوری امتناع نمیکنه اشکال نداره وزنشم‌بگیر‌با هفته ی بعد مقایسه کن اگه‌ روزی ۳۰ گرم اضافه شده بود که حتمن اکیه اگه نه برو دکتر

رفلاکس داره ببرش دکتر هم شیرخشک شو عوض میکنه و دارو میده

احتمالا رفلاکس داره..
دختر منم اولا خوب بود ولی بعد همینجوری بالا می آورد بردم دکتر گفت رفلاکس داره